on socials logo 5781DD
  • 2130313598

On Socials2024-01-10T07:23:35+00:00

Καλώς ήρθατε στην On Socials

Τον στρατηγικό σας συνεργάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

  • Υψηλή Εξειδίκευση

  • Εξατομικευμένη Προσέγγιση

  • Ευλυγισία & Προσαρμοστικότητα

finecor oil bunkering

Από την έναρξη της συνεργασίας μας, η εταιρεία μας παρουσία 245% αύξηση του κύκλου εργασιών.

Χριστόφορος Υφαντίδης

Πρόεδρος & CEO

Συνεργαζόμαστε με Αναγνωρισμένες Επιχειρήσεις

Στην On Socials κάθε συνεργασία είναι μία ευκαιρία για να δημιουργήσουμε επιτυχημένες ιστορίες στον ψηφιακό χώρο.

Στην On Socials, αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργάτη όχι απλώς ως πελάτη, αλλά ως μέλος της δικής μας κοινότητας. Εδώ δεν προσφέρουμε απλά υπηρεσίες. Προσφέρουμε μία σχέση που χτίζεται πάνω στην εμπιστοσύνη, την αμοιβαία εκτίμηση και τη δέσμευση.

Αποτελεσματικές Καμπάνιες

Οι καμπάνιές μας είναι σχεδιασμένες με στρατηγικό τρόπο, στοχεύοντας στην επίτευξη μετρήσιμων στόχων που αντανακλούν την επιτυχία της επωνυμίας σας.

Καινοτομία

Ενσωματώνουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και εξελιγμένες στρατηγικές.

Στρατηγική

Καμπάνιες που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, επιτυγχάνοντας βιώσιμη ανάπτυξη και επιρροή.

Διαφάνεια

Κρατάμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και παρέχουμε αναλυτικές αναφορές.

First Step to Better Business Results

“Η συνεργασία με την On Socials ήταν εντυπωσιακή και αποτελεσματική σε κάθε της λεπτομέρεια. Με τη στρατηγική προσέγγιση στα social media και τον στοχευμένο σχεδιασμό, η ομάδα τους κατάφερε όχι μόνο να αυξήσει την ορατότητα της Villa Popillon αλλά και να δημιουργήσει μια αφοσιωμένη κοινότητα φίλων και επισκεπτών.”

Μαριάννα Γρηγοροπούλου
Maria Social Media Strategist
Μαρία Τσιλιμιδού

Social Media Strategist

Κερδίστε νέους πελάτες και διατηρήστε την εμπιστοσύνη των υπάρχοντων!
Η Διατήρηση των Πελατών είναι το Κλειδί της Επιτυχίας

Εκμεταλλευτείτε τη Δύναμη
των Κοινωνικών Μέσων

Στην On Socials, κατανοούμε πλήρως την ισχύ των κοινωνικών μέσων και πώς μπορούν να αυξήσουν την επιρροή της επιχείρησής σας.

Σχεδιάζουμε στρατηγικές που είναι προσαρμοσμένες στην επιχειρηματική σας φύση, χρησιμοποιώντας μεθόδους που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα και τα πλεονεκτήματά της.

Δημιουργούμε περιεχόμενο που εντυπωσιάζει, προκαλεί συναισθήματα και ενθαρρύνει τη διαδραστικότητα.

Χρησιμοποιούμε δεδομένα και αναλύσεις για να παρακολουθούμε την απόδοση και να προσαρμόζουμε συνεχώς τη στρατηγική μας, διασφαλίζοντας τη μέγιστη επίδραση στα κοινωνικά μέσα.

Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

Δημιουργούμε εμπειρίες που κινητοποιούν την κοινότητά σας στα social media, οδηγώντας σε αυξημένο αριθμό ακολούθων και ενεργών χρηστών.

social media traffic

Αύξηση των πωλήσεων

Με εξατομικευμένες καμπάνιες και δυναμικές προσεγγίσεις, βοηθούμε την επιχείρησή σας να σημειώσει ραγδαία αύξηση στις πωλήσεις.

social media sales

Τι προβλήματα λύνουμε;

Διαχείριση Χρόνου2024-01-05T08:25:25+00:00

Η αποτελεσματική διαχείριση των κοινωνικών μέσων είναι χρονοβόρα. Οι επιχειρήσεις ενδέχεται να μην διαθέτουν τον χρόνο για να αφιερώσουν σε αυτό το στοιχείο μάρκετινγκ. Η On Socials αναλαμβάνει την καθημερινή διαχείριση, απελευθερώνοντας χρόνο για τις βασικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων.

Ανάλυση Ανταγωνισμού2024-01-05T08:23:13+00:00

Η κατανόηση του τι κάνουν οι ανταγωνιστές στα κοινωνικά μέσα μπορεί να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες. Η On Socials πραγματοποιεί ανάλυση ανταγωνισμού για την εντοπισμό δυνατοτήτων, αναγνωρίζοντας δυνατά και αδύναμα σημεία, ευκαιρίες και απειλές.

Παρακολούθηση των Τάσεων2024-01-05T08:22:25+00:00

Τα κοινωνικά μέσα είναι δυναμικά, με τάσεις και αλγόριθμους που αλλάζουν συχνά. Η On Socials παρακολουθεί συνεχώς τις τελευταίες τάσεις και ενημερώσεις, διασφαλίζοντας ότι οι στρατηγικές των πελατών παραμένουν σχετικές και αποτελεσματικές.

Περιορισμένη Διαδικτυακή Παρουσία2024-01-05T08:09:03+00:00

H On Socials αναπτύσσει στρατηγικές για τη δημιουργία και την αύξηση του διαδικτυακού αποτυπώματος επιχειρήσεων και ατόμων με ελάχιστη ή μηδενική παρουσία στα social media.

Στρατηγική και Δημιουργία Περιεχομένου2024-01-05T08:10:41+00:00

Η δημιουργία συναρπαστικού και σχετικού περιεχομένου συνεχώς μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Η On Socials σας βοηθά στην ανάπτυξη στρατηγικής περιεχομένου, στη δημιουργία ημερολογίων περιεχομένου και στην παραγωγή υψηλής ποιότητας περιεχομένου που έχει απήχηση στο κοινό στόχο.

 

Συμμετοχή του Κοινού2024-01-05T08:11:58+00:00

Η δημιουργία και διατήρηση της συμμετοχής του κοινού στα κοινωνικά μέσα είναι κρίσιμη για την επιτυχία. Η On Socials υλοποιεί στρατηγικές για την αύξηση των likes, σχολίων και κοινοποιήσεων, καθώς και για την απάντηση στις αλληλεπιδράσεις του κοινού με έναν έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο.

Διαχείριση της Φήμης2024-01-05T08:14:03+00:00

Η On Socials παρακολουθεί τις online συζητήσεις σχετικά με την επιχείρησή σας και υλοποιεί στρατηγικές για την αντιμετώπιση των αρνητικών σχολίων ή τη διαχείριση κρίσεων αποτελεσματικά. Επίσης βοηθά να τονιστούν τα θετικά στοιχεία για την ενίσχυση της φήμης σας.

Διαφημίσεις στα Κοινωνικά Μέσα2024-01-05T08:17:34+00:00

Η διεξαγωγή αποτελεσματικών καμπανιών στα κοινωνικά μέσα απαιτεί ειδίκευση. Η On Socials μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες για να φτάσετε συγκεκριμένα κοινά και να επιτύχετε επιχειρηματικούς στόχους.

 

Ανάλυση και Αναφορά2024-01-05T08:19:24+00:00

Η κατανόηση της απόδοσης στα κοινωνικά δίκτυα είναι κρίσιμη για τη βελτιστοποίηση των στρατηγικών. Η On Socials χρησιμοποιεί εργαλεία ανάλυσης για να παρακολουθεί βασικούς δείκτες απόδοσης (KPIs) και παρέχει τακτικές αναφορές στους πελάτες, επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις.

Επιλογή Πλατφόρμας2024-01-05T08:21:47+00:00

Η επιλογή των κατάλληλων κοινωνικών μέσων για συγκεκριμένα κοινά και επιχειρηματικούς στόχους είναι ουσιώδης. Η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν τις πλατφόρμες όπου το κοινό τους είναι πιο ενεργό και να αναπτύξουν στρατηγικές προσαρμοσμένες σε κάθε πλατφόρμα.

Πώς Έχουμε Βοηθήσει Αναγνωρισμένες Επιχειρήσεις

Ας Κάνουμε τα Όνειρα Πραγματικότητα

on socials symbol

On Socials

Engage | Expand | Excel

Με την υποβολή των στοιχείων σας συμφωνείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Go to Top