Η πρόκληση

Όταν μας εμπιστεύτηκαν το Grill Square, έφερε το όνομα Kalamaki Square, κυρίως γνωστό για τα παραδοσιακά καλαμάκια που αποκλειστικά σέρβιρε κατά τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του. Παρά τη σημαντική αναβάθμιση στην κουζίνα με premium κοπές, η αντίληψη του κοινού παρέμεινε ριζωμένη στην προηγούμενη ταυτότητα του εστιατορίου. Η πρόκληση ήταν να μεταμορφωθεί αυτή η αντίληψη και να επανατοποθετηθεί το Grill Square ως προορισμός για εξαιρετική Grill κουζίνα.

grill restaurant

Η διαδικασία

Για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση, καταστρώσαμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική που αξιοποίησε στο έπακρο τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στόχος ήταν να παρουσιαστεί η γαστρονομική εξέλιξη, προσελκύοντας τόσο τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής όσο και πιο μακρινούς επισκέπτες να γνωρίσουν το ανανεωμένο μενού. Μέσα από ελκυστικό περιεχόμενο και προσεκτικά επιμελημένες αναρτήσεις, θέλαμε να επαναπροσδιορίσουμε την εικόνα του Grill Square στο ψηφιακό τοπίο.

Το αποτέλεσμα

Ο αντίκτυπος της στρατηγικής μας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεπέρασε τις προσδοκίες:

  • Αλλαγή Αντίληψης: Επιτυχής αναβάθμιση από παραδοσιακή σουβλακερί σε προορισμό για premium κοπές.

  • Διευρυμένη Απήχηση: Απαιτητικοί meatlovers μας επισκέπτονταν από μακρινές τοποθεσίες, προκειμένου να απολαύσουν τα δελεαστικά πιάτα των social media.

  • Εξαιρετική Δέσμευση: Αναρτήσεις με εκατοντάδες likes, ξεπερνώντας ακόμη και τα πιο γνωστά εστιατόρια.

100x

Αυξημένη Δέσμευση

Αύξηση των like κατά 100 φορές, διατηρώντας τα ίδια έξοδα για διαφήμιση.

#1

Προορισμός για Κρέας

Δεκάδες επισκέπτες από πολύ μακρινές περιοχές.

1.000+

Like

Αναρτήσεις που ξεπερνούν ακόμα και τα χίλια like.

“Μία καθοριστική στρατηγική για εμάς ήταν η αποτελεσματική διαχείριση των λίγων, αλλά καταλυτικών παραπόνων σε δημοφιλείς πλατφόρμες. Η άμεση ανταπόκρισή μας σε αυτά ήταν καθοριστική για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και τη δημιουργία ενός θετικού κλίματος γύρω από το Grill Square.”

PR Specialist
Νίκη Σαμίου

PR Specialist

on socials 2

Δημιουργία Κοινότητας και Διαχείριση Κρίσεων

Στο Grill Square, η φιλοσοφία μας υπερβαίνει τα premiou πιάτα και τις γεύσεις. Εδώ, δημιουργήσαμε μια αληθινή κοινότητα, όπου η σχέση μας με τους θαμώνες μας ξεπερνά την τυπική συναλλαγή. Η αφοσίωσή μας στη δημιουργία ενός χώρου που ξεχωρίζει δεν έγκειται μόνο στη γαστρονομική εμπειρία, αλλά και στη δημιουργία μίας ισχυρής και αλληλέγγυας κοινότητας.

Εξαιρετική Διαχείριση Κρίσεων: Με προληπτική αντιμετώπιση και διαφάνεια, ανταποκριθήκαμε άμεσα, ενισχύοντας τη φήμη του εστιατορίου.

Η ανταπόκριση σε κριτικές αποτέλεσε τον πυλώνα της δέσμευσής προς την κοινότητά μας. Με κάθε απάντηση, δημιουργήσαμε έναν χώρο όχι μόνο για την έκφραση απόψεων αλλά και για αποτελεσματική αλληλεπίδραση. Έτσι, οι θαμώνες μας αισθάνονται όχι μόνο ως πελάτες αλλά ως σημαντικά μέλη μίας μεγαλύτερης κοινότητας.

Επιπλέον, η διαχείριση κρίσεων γίνεται καθοριστική όταν αντιμετωπίζουμε προκλήσεις. Με προληπτική προσέγγιση και διαφάνεια, αντιμετωπίζουμε κάθε κρίση ως ευκαιρία για βελτίωση. Η αμεσότητα μας στην ανταπόκριση και η ενεργός εμπλοκή μας με την κοινότητα μας ενισχύουν τη φήμη του Grill Square και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Στην πραγματικότητα, η επιτυχία μας ξεπερνά τα πιάτα μας και αντικατοπτρίζει τη ζωντανή, δεμένη κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει εδώ στο Grill Square. Καλωσορίζουμε κάθε άποψη, αξιολόγηση και παρατήρηση, γιατί πιστεύουμε ότι η πραγματική αριστεία προκύπτει μέσα από τη συνεργασία και τη συνεχή βελτίωση. Είστε όλοι καλεσμένοι στο τραπέζι μας, όχι μόνο για τη γαστρονομική εμπειρία, αλλά και για το ταξίδι μας προς την αριστεία και την αλληλεπίδραση.

Αυξημένη δέσμευση

Όλες οι αναρτήσεις μας συγκεντρώνουν πλέον εκατοντάδες likes, με μερικές να ξεπερνούν τα χίλια.

social media traffic

Διευρυμένη απήχηση

Η στρατηγική μας προσέγγιση προσέλκυσε επισκέπτες από μακρινές τοποθεσίες.

social media sales
on socials 3

Συμπέρασμα

Στην πορεία του Grill Square προς τη γαστρονομική αριστεία, το Social Media Marketing αναδείχθηκε ως κινητήρια δύναμη που επαναπροσδιόρισε την εικόνα του εστιατορίου. Με τη σύνδυαση ελκυστικού περιεχομένου και στρατηγικής ανάδειξης των γαστρονομικών καινοτομιών μας, καταφέραμε να αυξήσουμε την αντίληψη του κοινού και να μετασχηματίσουμε το Grill Square σε προορισμό για εξαιρετική Grill κουζίνα.

Η ενεργή δέσμευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδήγησε σε εκατοντάδες likes και σε μία ευρύτερη εξάπλωση του Grill Square, προσελκύοντας επισκέπτες από διάφορες τοποθεσίες. Η αλλαγή στην αντίληψη του κοινού, από ένα παραδοσιακό σουβλάκι σε ένα εστιατόριο που προσφέρει premium κοπές, αποτελεί επίσης κεφαλαιώδες επίτευγμα του Social Media Marketing.

Εν τω μεταξύ, η διαχείριση των κριτικών διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην εδραίωση της κοινότητας μας. Οι προσεκτικές απαντήσεις σε κάθε κριτική, θετική ή αρνητική, ενίσχυσαν την αλληλεπίδραση και δημιούργησαν ένα περιβάλλον όπου οι θαμώνες νιώθουν όχι μόνο ότι ακούστηκαν αλλά και ότι εκτιμήθηκαν. Πέραν της απλής απόκρισης, η διαχείριση κρίσεων κατέστησε τις πιθανές αποτυχίες ευκαιρίες για επιπλέον ενίσχυση της φήμης μας.

Στο Grill Square, κάθε κριτική είναι ευκαιρία για βελτίωση, και κάθε θαμώνας αποτελεί πολύτιμο μέλος της κοινότητάς μας. Με το Social Media Marketing και τη διαχείριση των κριτικών, συνδυάζουμε τη γαστρονομική μας αριστεία με την ενεργή, συνειδητή συμμετοχή της κοινότητάς μας, δημιουργώντας έναν χώρο που υπερβαίνει τα όρια του συμβατικού εστιατορίου και εξελίσσεται σε μία αληθινή γαστρονομική κοινότητα.

“Η στρατηγική του Grill Square επικεντρώνεται στη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου που αναδεικνύει τις γαστρονομικές καινοτομίες, προσελκύοντας τους θαμώνες με προσεγμένες αναρτήσεις στα social media.”

Maria Social Media Strategist
Μαρία Τσιλιμιδού

Social Media Strategist

Ας Κάνουμε τα Όνειρα Πραγματικότητα

on socials symbol

On Socials

Engage | Expand | Excel

Με την υποβολή των στοιχείων σας συμφωνείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.