Εισαγωγή

Η On Telecoms, μία ελληνική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία που προσέφερε υπηρεσίες triple play, double play και σταθερής τηλεφωνίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βρέθηκε αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις το 2009. Μέσω της συνεργασίας με την Μαρία Τσιλιμιδού, Social Media Strategist και ιδρύτρια της On Socials, η εταιρεία αντιμετώπισε αυτές τις προκλήσεις με καινοτόμες στρατηγικές.

on telecoms

Η Αρχή

Το 2009, η On Telecoms αντιμετώπιζε ύφεση και δυσκολίες στη διαχείριση των online διεργασιών. Η Μαρία Τσιλιμιδού ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων online λύσεων για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη.

Το Project Ανανέωσης

Η ανανέωση της ιστοσελίδας το 2009 ήταν κρίσιμης σημασίας. Η Μαρία επικεντρώθηκε στη δημιουργία υπηρεσιών που διευκόλυναν τους χρήστες, με αποτέλεσμα τη μείωση των κλήσεων στην εξυπηρέτηση πελατών και τη δραματική αύξηση των online πωλήσεων.

Καινοτόμες Υπηρεσίες

Η δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών, όπως η “You Are One” που επέτρεπε στους χρήστες να δημιουργούν εξατομικευμένα πακέτα τηλεπικοινωνιών, καθώς και η εισαγωγή της online πληρωμής, του chat4support και του click2call, συνέβαλαν στην εξαιρετική αύξηση των online πωλήσεων.

x100

Online Πωλήσεις

Αύξηση των συνδρομών μέσω της ιστοσελίδας από 12-13/μήνα σε πάνω από 1.300/μήνα.

#1

Εξατομικευμένη Εταιρεία

Η πρώτη εταιρεία που επέτρεψε στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα και να το αγοράσουν on-line.

520+

Συνεχής Ανάπτυξη

Η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα και η ισχυρή παρουσία στα social media οδήγησε σε πάνω από 520 online επισκέπτες καθημερινά.

on socials 2

Κατάκτηση των Social Media

Με την ανάληψη των social media, δημιουργήθηκε μία ισχυρή παρουσία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ταυτόχρονα βελτιώθηκε η εμπιστοσύνη των χρηστών προς την εταιρεία. Συχνές αναρτήσεις που περιλάμβαναν εφαρμογές, συμβουλές και διαγωνισμούς ενίσχυσαν τη σχέση με το νεανικό κοινό.

Αποτέλεσμα της στοχευμένης στρατηγικής digital marketing και της παρουσίας στα social media, αποτέλεσε η εντυπωσιακή αύξηση στις online πωλήσεις. Η απλοποίηση της διαδικασίας online εγγραφής και η εισαγωγή της online πληρωμής απελευθέρωσαν τους συνδρομητές από χρονοβόρες και περίπλοκες διαδικασίες. Ο αριθμός των online πωλήσεων αυξήθηκε από 12-13 τον μήνα σε πάνω από 1.300, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα και την ουσιαστική επίδραση του διαδικτύου στην ανάπτυξη μίας επιχείρησης.

Εκτόξευση των Πωλήσεων

Επιτυχημένη αύξηση των online πωλήσεων από 12-13 σε πάνω από 1.300/μήνα.

social media traffic

Συνεχής Ανάπτυξη

Η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα και η ισχυρή παρουσία στα social media οδήγησε σε πάνω από 520 online επισκέπτες καθημερινά.

social media sales
on socials 3

Συμπέρασμα

Η σύνδεση με τον ψηφιακό κόσμο μεσω του διαδικτυακού μάρκετινγκ και των social media ενίσχυσε την παρουσία της On Telecoms, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Αναβαθμίστηκε η εμπειρία χρήστη, εκτοξεύτηκαν οι online πωλήσεις και ενισχύθηκε η κοινωνική παρουσία, καταδεικνύοντας ότι η σύγκλιση με τον ψηφιακό κόσμο αποτελεί βασικό στοιχείο της ανάπτυξης μίας επιχείρησης.

Ας Κάνουμε τα Όνειρα Πραγματικότητα

on socials symbol

On Socials

Engage | Expand | Excel

Με την υποβολή των στοιχείων σας συμφωνείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.