Η Αρχή

Το 2020, λίγο πριν την έναρξη της καραντίνας λόγω του Covid-19, ανέλαβαμε τη διαχείριση της Villa Popillon, που βρίσκεται στην παραλία Μυρτιών, το καλύτερο σημείο της Κάλυμνου, ακριβώς πάνω στο κύμα. Αντιμέτωποι με μία τεράστια πρόκληση, αντί να αρνηθούμε ή να αναβάλλουμε τη συνεργασία λόγω της δύσκολης περιόδου, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό.

villa popillon kalymnos

Η Στρατηγική: Κοινωνικά Δίκτυα και Στοχευμένο Marketing

Αναγνωρίζοντας τον έντονο ανταγωνισμό με Google Ads, αποφασίσαμε να εστιάσουμε την προώθησή μας αποκλειστικά στα κοινωνικά δίκτυα, με ένα σχετικά μικρό budget. Η βασική μας ιδέα ήταν η συνεχής παρακολούθηση και στόχευση των εθνικοτήτων που επισκέπτονται τα Ελληνικά Νησιά κάθε χρονική περίοδο, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιήσαμε ένα καινοτόμο εργαλείο για μέγιστο engagement.

Η Εκστρατεία: Εντυπωσιακό Περιεχόμενο και Στόχευση

Με στοχευμένες διαφημίσεις που ανέδειξαν τις ανέσεις της βίλας και την ομορφιά του νησιού, καταφέραμε να δημιουργήσουμε συνεχείς κρατήσεις πολλών ημερών, ακόμη και κρατήσεις για περισσότερο από έναν μήνα. Η ζήτηση ήταν τόσο υψηλή που οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να κατασκευάσουν ένα στούντιο ακριβώς δίπλα.

100%

Πλήρης Κρατήσεις

Οι διαθέσιμες κρατήσεις εξαντλούνται μήνες πριν.

#1

Κατάλυμμα στην Κάλυμνο

Στην κορυφή των προτιμήσεων με το υψηλότερο ποσοστό κρατήσεων.

120+

Ικανοποιημένοι Επισκέπτες

Υποδεχόμαστε επισκέπτες από Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία κ.α.

on socials 2

Η Επιτυχία: Πέρα από τις Προσδοκίες

Η ανταπόκριση ήταν πέρα των προσδοκιών μας:

  • Συνεχής Παρακολούθηση: Καταφέραμε να παρακολουθούμε συνεχώς τις εθνικότητες που επισκέπτονται το νησί, προσαρμόζοντας την εκστρατεία μας ανάλογα.

  • Καινοτόμο Εργαλείο Engagement: Η εφαρμογή του καινοτόμου εργαλείου μας δημιούργησε μία σφαιρική εμπειρία για τους πελάτες, εκτοξεύοντας το engagement στα ύψη.

  • Στόχευση μέσω Κοινωνικών Δικτύων: Αποφύγαμε τον ανταγωνισμό με Google Ads και επικεντρωθήκαμε στα κοινωνικά δίκτυα, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  • Υψηλή Ζήτηση: Οι κρατήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, και μάλιστα εν μέσω περιορισμών λόγω Covid.

Διαχείριση Κρίσεων: Η Δύναμη της Αλληλεπίδρασης

Κατά τη διάρκεια των περιορισμών, η ενεργή συμμετοχή μας στα κοινωνικά δίκτυα δημιούργησε ένα ασφαλές περιβάλλον. Αντιμετωπίσαμε προκλήσεις σε ένα ταραγμένο περιβάλλον, όπου πολλοί δίσταζαν να επισκεφτούν τη χώρα μας. Για εμάς, η διαχείριση κρίσεων δεν ήταν απλώς αντιμετώπιση προβλημάτων, αλλά ευκαιρία για ενίσχυση της φήμης μας.

Αύξηση Επισκεπτών

Συνεχείς πολυήμερες κρατήσεις που συχνά ξεπερνούν τον ένα μήνα.

social media traffic

Παγκόσμιος Προορισμός

Επισκέπτες από κάθε γωνιά της Γης επιλέγουν τη Villa Popillon: Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία κ.λπ.

social media sales
on socials 3

Συμπέρασμα: Ένα Ταξίδι προς την Αριστεία

Κατά τη διάρκεια του 2020, αναλάβαμε τη διαχείριση της ενοικιαζόμενης Villa Popillon στην Κάλυμνο, επιλέγοντας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της περιόδου παρά τους περιορισμούς λόγω του Covid-19. Τοποθετημένη στην παραλία Μυρτιών, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση απέκτησε φήμη ως το #1 κατάλυμμα στο νησί.

Επιτυχημένη Επικοινωνία μέσω Social Media:

Αντιμέτωποι με τις προκλήσεις των περιοριστικών μέτρων, αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε μια ενεργή προσέγγιση στα social media. Η ζωντανή ανταπόκρισή μας δημιούργησε ένα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας, ενισχύοντας τη φήμη μας και συνέβαλε στη μεγάλη άνθιση της βίλας, με συνεχείς κρατήσεις παρά τους δύσκολους καιρούς.

Προώθηση της Κοινότητας και Οικογενειακής Φιλοξενίας:

Ξεπερνώντας το περιορισμένο budget, αναδείξαμε μέσω των social media τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Villa Popillon, τη ζεστή φιλοξενία, και τα μυστικά της Καλύμνου. Η δέσμευσή μας στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης κοινότητας αντανακλάται σε κάθε πτυχή της εμπειρίας μας, καθιστώντας την Villa Popillon προορισμό που ξεχωρίζει.

“Με την κατάλληλη στρατηγική στα Social Media, καταφέραμε να αναδείξουμε την Villa Popillon και κατ’ επέκταση την Κάλυμνο σε προοριμό επιλογής.”

Maria Social Media Strategist
Μαρία Τσιλιμιδού

Social Media Strategist

Ας Κάνουμε τα Όνειρα Πραγματικότητα

on socials symbol

On Socials

Engage | Expand | Excel

Με την υποβολή των στοιχείων σας συμφωνείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.