Ενίσχυση της Αναγνωρισιμότητας και Ανάπτυξη της Κλινικής

Η συνεργασία με την Arthrosis Clinic και τον κ. Χιώτη Ν. Ιωάννη από το 2018 αποδεικνύει την ισχυρή σύνδεση μεταξύ επιτυχημένου digital marketing και της ανάπτυξης μιας ορθοπαιδικής κλινικής.

on socials 1

Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Αθλητίατρος, Κος Χιώτης Ν. Ιωάννης:

Ο κ. Χιώτης είναι ένας κορυφαίος ιατρός στον χώρο της ορθοπαιδικής, ειδικευμένος στην αρθροσκοπική χειρουργική. Η αποστολή του είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και να βοηθά στην ανάρρωση των ασθενών του.

200%

Αύξηση Ραντεβού

Η συνολική στρατηγική αύξησε αξιοσημείωτα τον αριθμό των ασθενών.

#1

Κατάταξη στο Μαρούσι

Πρώτη επιλογή ασθενών στην περιοχή Μαρούσι.

1.000+

Χειρουργεία ανά Έτος

Ενίσχυση της αναγνώρισης της εξειδίκευσης και της εμπειρίας του ιατρού.

“Η συνεργασία με τα μέσα ενημέρωσης αποτελεί σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μάρκετινγκ για μια ορθοπαιδική κλινική. Η παρουσία σε περιοδικά και ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες τακτικές μάρκετινγκ, είχε σημαντικά οφέλη όπως διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, δημιουργία αξιόπιστης εικόνας και εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τις νέες τεχνικές και τεχνολογίες.”

PR Specialist
Δημήτρης Κωστής

PR Outreach Specialist

on socials 2

Η Διαδικασία

Η εφαρμογή στρατηγικών μάρκετινγκ μπορεί να είναι κρίσιμη για την επιτυχία μιας ορθοπαιδικής κλινικής, βοηθώντας την να αυξήσει τον αριθμό των ασθενών, να διατηρήσει τους υπάρχοντες πελάτες και να ενισχύσει το γενικό της κύρος. Εδώ είναι μερικές στρατηγικές μάρκετινγκ με αποδεδειγμένα αποτελέσματα που εφαρμόστηκαν στην περίπτωση της Arthrosis Clinic:

  • Δημιουργία επαγγαλματικής ιστοσελίδας

  • Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO)

  • Τακτικές δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Δημοσίευση άρθρων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Η επικοινωνία επικεντρώθηκε κυρίως στη δημοσίευση περιεχομένου στα κοινωνικά μέσα και την στρατηγική προώθηση αυτού.

Η εν λόγω στρατηγική ενισχύθηκε με την τακτική δημοσίευση άρθρων στην επίσημη ιστοσελίδα, σε υψηλής επισκεψιμότητας ιστότοπους και σε πανελλαδικά περιοδικά.

Επιπλέον, διατηρήσαμε ενεργή επικοινωνία με τους υφιστάμενους πελάτες μέσω newsletter, ενισχύοντας την διατήρηση της πελατειακής βάσης.

Παράλληλα, θεμελιώσαμε μία στρατηγική ανταπόκρισης στο κοινό, αντιμετωπίζοντας τόσο κριτικές όσο και ερωτήσεις που προέκυπταν στα κοινωνικά μέσα.

Επέκταση του Κοινού

Η σφαιρική προσέγγιση διεύρυνε την επικοινωνία της κλινικής προς νέα κοινά που έχρηζαν ορθοπαιδικής φροντίδας.

social media traffic

Κοινωνική Επιρροή

Η κλινική αύξησε την κοινωνική της επιρροή και ο κος Χιώτης έγινε σημείο αναφοράς στον τομέα της Αρθροσκόπησης Ώμου.

social media sales
on socials 3

Arthrosis Clinic: Κοινωνικά Δυναμική Παρουσία για την Προώθηση της Ορθοπαιδικής Υγείας.

Η Arthrosis Clinic, με επικεφαλής ιατρό τον κο Χιώτη Ν. Ιωάννη, διαμόρφωσε μία εξαιρετική παρουσία στα κοινωνικά μέσα, αναδεικνύοντας τον χώρο της ως έναν δυναμικό προορισμό υγείας. Μέσω της προωθητικής δραστηριότητάς μας στα κοινωνικά δίκτυα, κατορθώσαμε να φέρουμε σε επαφή με την κλινική νέα νέα άτομα που ενδιαφέρονται για θέματα ορθοπαιδικής φροντίδας. Αυτή η προσέγγιση πέτυχε όχι μόνο τη δημιουργία μίας ευρύτερης κοινότητας υποστήριξης αλλά και τη διαμόρφωση μίας εκτεταμένης δυναμικής διαδικτυακής παρουσίας γύρω από τα ορθοπαιδικά θέματα, προσφέροντας εμπειρίες και πληροφορίες που ενδιαφέρουν το κοινό.

Χτίζοντας Αξιοπιστία και Κύρος

Η στρατηγική μας, που περιλάμβανε τη δημοσίευση πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα και σε δημοφιλείς ιστότοπους και περιοδικά, αποτέλεσε κομβικό στοιχείο για την ενίσχυση της εμπειρογνωμοσύνης. Τα άρθρα αυτά στη συνέχεια αναδημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα, ενισχύοντας την αξιοπιστία του γιατρού και προσφέροντας στο κοινό ενημερωτικό περιεχόμενο. Η πρακτική αυτή, είτε με φωτογραφίες του εξωφύλλου και της μακέτας του περιοδικού, είτε με απευθείας λινκ στον ιστότοπο, ενίσχυσε το κύρος του γιατρού και κατέδειξε την εξειδίκευση και την εμπειρία του, δημιουργώντας ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στο κοινό.

Δημιουργώντας Δυναμική Κοινότητα Υποστήριξης

Με newsletters για τους πελάτες και ανταποκρίσεις σε κριτικές στα social media, δημιουργήσαμε μια δυναμική κοινότητα υποστήριξης για την ορθοπαιδική φροντίδα. Στα social media, η κλινική μας έγινε αναγνωρίσιμη και αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν φροντίδα υγείας.

“Στον κόσμο των social media, η Arthrosis Clinic με επικεφαλής τον κο Χιώτη Ν. Ιωάννη έγινε ένας αναγνωρίσιμος και αξιόπιστος προορισμός για τη φροντίδα ορθοπαιδικών παθήσεων και τραυματισμών.”

Maria Social Media Strategist
Μαρία Τσιλιμιδού

Social Media Strategist

Ας Κάνουμε τα Όνειρα Πραγματικότητα

on socials symbol

On Socials

Engage | Expand | Excel

Με την υποβολή των στοιχείων σας συμφωνείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.