Η Πρόκληση και η Αντίδραση στην Ενεργειακή Κρίση

Η συνεργασία μεταξύ της Finecor Oil Bunkering και της On Socials αποτελεί ένα επιτυχημένο ταξίδι προώθησης, καθώς αναδεικνύει τη θέση της εταιρείας ως ανταγωνιστικού προμηθευτή ναυτιλιακών καυσίμων. Η έναρξη της συνεργασίας προηγήθηκε των περιοριστικών μέτρων λόγω του COVID-19, όμως αναδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Με τον B2B χαρακτήρα της Finecor Oil Bunkering ως προσανατολισμό, επιλέξαμε το LinkedIn ως το κύριο μέσο επικοινωνίας, ενώ παράλληλα ενίσχυσαμε την παρουσία της σε Facebook και Instagram.

Σε μία αρχική φάση, η πανδημία αποτέλεσε πρόκληση, ενώ η ενεργειακή κρίση επηρέασε ευθέως την εταιρεία. Ωστόσο, η στρατηγική αντιμετώπισης της On Socials αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική, παραμένοντας ακλόνητη απέναντι στις προκλήσεις. Η επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης συνέβαλε στην ενίσχυση της εικόνας της Finecor Oil Bunkering και στη διατήρηση της ανοδικής πορείας της εταιρείας, παρουσιάζοντας αύξηση του καθαρού κύκλου εργασιών κατά 245% από την έναρξη της συνεργασίας.

finecor-1

Στρατηγική Προώθησης

Η On Socials ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο αίτημα της Finecor Oil Bunkering για ενίσχυση της παρουσίας της στα κοινωνικά δίκτυα. Η στρατηγική μας εστιάστηκε στην ανάδειξη των ανταγωνιστικών τιμών, της υψηλής ποιότητας προϊόντων, της ευελιξίας στις παραδόσεις και της άμεσης εξυπηρέτησης πελατών 24/7.

Καταρχάς, προβήκαμε σε προσεκτική ανάλυση των δραστηριοτήτων της Finecor Oil Bunkering, ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τις ξεχωριστές αξίες και προτεραιότητές της εταιρείας. Κατόπιν, εστιάσαμε στη διαφήμιση των ανταγωνιστικών τιμών της, παρουσιάζοντας τη Finecor Oil Bunkering ως επιλογή που προσφέρει υψηλή ποιότητα και αξιόπιστες υπηρεσίες στον τομέα της προμήθειας ναυτιλιακών καυσίμων.

Επίσης, αναδείξαμε την ευελιξία της εταιρείας στις παραδόσεις και τη συνεχή εξυπηρέτηση πελατών 24/7, προβάλλοντας τη Finecor Oil Bunkering ως αξιόπιστο συνεργάτη για τις ανάγκες των ναυτιλιακών και μεταφορικών επιχειρήσεων.

Το αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής ήταν άμεση αύξηση των αιτημάτων από πιθανούς πελάτες, ενισχύοντας τη φήμη και την ορατότητα της Finecor Oil Bunkering στον κλάδο.

245%

Αύξηση Κύκλου Εργασιών

Ειδικά, το 2022, παρά την έναρξη της ενεργειακής κρίσης, καταφέραμε διπλασιασμό του Καθαρού Κύκλου Εργασιών.

#1

Διατήρηση Πελατών

Κορυφαία θέση στη διατήρηση πελατών, χάρη στο εξαιρετικό προφίλ εμπιστοσύνης που δημιούργησε και ανέδειξε η On Socials.

520+

Νέα Αιτήματα

Χάρη στη στρατηγική προώθηση στο LinkedIn, η Finecor Oil Bunkering κατάφερε να σημειώσει σημαντική αύξηση στον αριθμό των νέων αιτημάτων.

on socials 2

Αποτελέσματα

Από τις πρώτες ημέρες της συνεργασίας, η Finecor Oil Bunkering κατέγραψε σημαντική αύξηση στα inquiries, ενισχύοντας το brand awareness της. Η εταιρεία πλέον συνεργάζεται με κορυφαίες ναυτιλιακές και μεταφορικές εταιρείες, ενώ ο κύκλος εργασιών της έχει εκτοξευθεί.

  • Αύξηση Αιτημάτων (Inquiries): Καταγραφή σημαντικής αύξησης στα αιτήματα προσφορών από τις πρώτες ημέρες συνεργασίας, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική ανταπόκριση της αγοράς.

  • Ενίσχυση Brand Awareness: Επιτυχημένη προώθηση προφίλ με εστίαση στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας (brand awareness).

  • Θεαματική Αύξηση του Κύκλου Εργασιών: Συνεργασία με κορυφαίες ναυτιλιακές και μεταφορικές εταιρείες, με τον κύκλο εργασιών της Finecor Oil Bunkering να έχει εκτοξευθεί, αποδεικνύοντας την απόλυτη επιτυχία της στρατηγικής προώθησης.

Σε Ταχύτητα Ετήσιας Αύξησης

Σχεδιάζοντας το μέλλον του επιτυχημένου επιχειρείν με ανοδικό κύκλο εργασιών!

social media traffic

Θεαματικός Αριθμός Νέων Αιτημάτων

Συνδέουμε Θάλασσα και Ευκαιρίες!

social media sales
on socials 3

Συμπέρασμα

Η συνεχής παρακολούθηση, η διαρκής προσαρμογή στις εξελίξεις της αγοράς και η στρατηγική προσέγγιση της On Socials αποτέλεσαν το κλειδί για την επιτυχία της προώθησης. Η Finecor Oil Bunkering συνεχίζει να διακρίνεται στον τομέα της, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως αξιόπιστου εταίρου στην παροχή ναυτιλιακών καυσίμων.

Ας Κάνουμε τα Όνειρα Πραγματικότητα

on socials symbol

On Socials

Engage | Expand | Excel

Με την υποβολή των στοιχείων σας συμφωνείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.